‘Appear as you are. Be as you appear.’ 

-Rumi- 

Mijn passie is om je uit te nodigen meer en meer te leven vanuit de levende wijsheid in jezelf. Graag reik ik je tools en handvatten aan die je kunnen helpen om meer vanuit jouw creatieve en natuurlijke zijn door het leven te bewegen. 

Ontwikkel een innerlijke stabiliteit en diep vertrouwen op jouw pad.  

In de consulten en ontmoetingen is er ruimte om licht te schijnen op patronen en overtuigingen die je afhouden van het leven van jouw volledige potentie. En verder te ontdekken en voelen in deze (terugkerende) thema’s. 

Ook is er de uitnodiging en begeleiding om weer bewust in contact te komen met jouw ware natuur. Om te ervaren wat deze verbinding je brengt en hoe je deze zelf kunt blijven voeden.

kelly 3

Al vroeg kwam ik in aanraking met yoga en meditatie vanuit een diepe interesse naar het leven. Met veel plezier en nieuwsgierigheid ben ik mij steeds verder gaan verdiepen. Dit leidde tot het volgen van een yogadocenten en meditatie opleiding en het doen van verschillende (individuele) retraites. Van daaruit ben ik verder gegroeid in het lesgeven van yoga en meditatie en verzorgen van retraites. In en ook buiten deze lessen deel ik  graag mijn liefde voor muziek door het zingen van mantra’s en het begeleiden van andere op hun muzikale reis.

Een aantal jaren geleden kwam ook de vedische astrologie op mijn pad. Gefascineerd door deze wetenschap van het licht ben ik mij hierin gaan verdiepen middels het volgen van een studie. Met veel toewijding geef ik nu de vedische astrologie consulten.  

Naast de ontmoetingen vanuit Living Wisdom geniet ik enorm van in de natuur zijn, de verbinding met andere, de eenvoud en de kleine dingen van het leven. 

 ‘Let’s fly together.’ 

-Kelly-